Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/FDIS 5530-1

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

Опште информације

50.20     8. 9. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

Apstrakt

This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE            This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
ISO 5530-1:2025

TRENUTNO

PROJEKAT
ISO/FDIS 5530-1
50.20 Početak postupka odobravanja definitivnog teksta nacrta standarda
8. 9. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Pšenično brašno – Fizička svojstva testa – Deo 1: Određivanje apsorpcije vode i reoloških svojstava korišćenjem farinografa

45.99   Slanje nacrta FV u CCMC

E034-4 Saznaj više

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se