Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 936:1992

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja pepela (referentna metoda) (identičan sa ISO 936:1978)

Meat and meat products — Determination of ash (Reference method)
18. 11. 1992.
18. 11. 1992.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

UTVRĐUJE SE REFERENTNA METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA PEPELA U MESU I PROIZVODIMA OD MESA. ZASNIVA SE NA SPALJIVANJU PRI TEMPERATURI OD 550 DO 600 STEPENI C, POSLE HLAĐENJA SE ODREĐUJE MASA OSTATKA. PRI OBRAČUNU SE VRŠI KORIGOVANJE ZA KOLIČINU MGO KOJI SE DODAJE U UZORAK PRE POCETKA SUŠENJA I SPALJIVANJA.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 936:1992
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 936:1999

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 936:1978