Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 936:1992

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja pepela (referentna metoda) (identičan sa ISO 936:1978)

Meat and meat products — Determination of ash (Reference method)
18. 11. 1992.
18. 11. 1992.
95.99   Povučen  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-6

Međunarodni standard

67.120.10  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

UTVRĐUJE SE REFERENTNA METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA PEPELA U MESU I PROIZVODIMA OD MESA. ZASNIVA SE NA SPALJIVANJU PRI TEMPERATURI OD 550 DO 600 STEPENI C, POSLE HLAĐENJA SE ODREĐUJE MASA OSTATKA. PRI OBRAČUNU SE VRŠI KORIGOVANJE ZA KOLIČINU MGO KOJI SE DODAJE U UZORAK PRE POCETKA SUŠENJA I SPALJIVANJA.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 936:1992
95.99 Povučen

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 936:1999

Povezani projekti

Identičan sa ISO 936:1978