Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1108:1997

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

Spices and condiments — Determination of non-volatile ether extract
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.

Опште информације

90.93     25. 2. 2025.

90.20    15. 1. 2030.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.220.10  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

OVIM STANDARDOM UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE NEISPARLJIVOG ETARSKOG EKSTRAKTA U ZAČINIMA.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 1108:1997
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
25. 2. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1108:1992

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE