SRPS ISO 1108:1997
Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)
Spices and condiments — Determination of non-volatile ether extract
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.
Опште информације
90.93
25. 2. 2025.
90.20
15. 1. 2030.
ISS
E034-7,8,15,18
Међународни стандард
67.220.10
српски
Термини
Апстракт
OVIM STANDARDOM UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE NEISPARLJIVOG ETARSKOG EKSTRAKTA U ZAČINIMA.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 1108:1997
90.93
Одлука о потврђивању стандарда
25. 2. 2025.
Национални прописи и стандарди
Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина
MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE