SRPS ISO 1108:1997
Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)
Spices and condiments — Determination of non-volatile ether extract
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.
Опште информације
90.93
25. 2. 2025.
90.20
15. 1. 2030.
ISS
E034-7,8,15,18
Međunarodni standard
67.220.10
srpski
Termini
Apstrakt
OVIM STANDARDOM UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE NEISPARLJIVOG ETARSKOG EKSTRAKTA U ZAČINIMA.
Životni ciklus
TRENUTNO
OBJAVLJEN
SRPS ISO 1108:1997
90.93
Odluka o potvrđivanju standarda
25. 2. 2025.
Nacionalni propisi i standardi
Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina
MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE