Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 1108:1997

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

Spices and condiments — Determination of non-volatile ether extract
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.

Опште информације

90.93     25. 2. 2025.

90.20    15. 1. 2030.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.220.10  

srpski  

Termini

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

OVIM STANDARDOM UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE NEISPARLJIVOG ETARSKOG EKSTRAKTA U ZAČINIMA.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 1108:1997
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
25. 2. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 1108:1992

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE