Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 11036:2002

Senzorske analize - Metodologija - Profil teksture

Sensory analysis — Methodology — Texture profile
15. 11. 2002.
15. 11. 2002.
95.99 Povučen   31. 7. 2023.

Опште информације

95.99     31. 7. 2023.

ISS

E034-12

Međunarodni standard

67.240  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovaj međunarodni standard opisuje metodu za ispitivanje profila teksture prehrambenih proizvoda (čvrsti, polučvrsti, tečni) ili proizvoda koji ne služe za ishranu (tj.kozmetike).

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 11036:2002
95.99 Povučen
31. 7. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 11036:2023

Povezani projekti

Identičan sa ISO 11036:1994