Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 928:2001

ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)

Spices and condiments — Determination of total ash
15. 12. 2001.
15. 12. 2001.

Опште информације

90.93     15. 10. 2024.

90.20    15. 10. 2029.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.220.10  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje ukupnog pepela iz zacina.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B3.502:1972

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 928:2001
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
15. 10. 2024.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 928:1997

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE