Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 928:2001

ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)

Spices and condiments — Determination of total ash
15. 12. 2001.
15. 12. 2001.

Опште информације

90.93     15. 10. 2024.

90.20    15. 10. 2029.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.220.10  

srpski  

Termini

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje ukupnog pepela iz zacina.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.B3.502:1972

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 928:2001
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
15. 10. 2024.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 928:1997

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE