Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 3947:2002

Skrobovi, nativni ili modifikovani - Određivanje sadržaja ukupne masti

Starches, native or modified - Determination of total fat content (ISO 3947:1977)
20. 2. 2002.
20. 2. 2002.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-4

Европски стандард

67.180.20  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se utvrđuje metoda određivanja sadržaja ukupne masti u skrobovima, nativnim ili modifikovanim, čiji je očekivani ukupni sadržaj masti manji od 1,5% (m/m). Princip metode je hidroliza proizvoda ključalom hlorovodoničnom kiselinom i koagulacija nerastvorljivih proizvoda, uključujući ukupnu mast, hladenjem. Separacija filtracijom, sušenje i izdvajanje ukupnih masti ekstrakcijom pomoću rastvarača.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 3947:2002
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 3947:2008

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 3947:1994

Идентичан са ISO 3947:1977