Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3947:1977

Starches, native or modified — Determination of total fat content
1. 8. 1977.

Опште информације

90.93     3. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 93

Међународни стандард

67.180.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Hydrolysis of the product by boiling hydrochloric acid, and coagulation of the insoluble products by cooling. Separation by filtration, drying and isolation the wanted matter by solvent extraction. The method applies to contents less than 1,5 % (m/m).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3947:1977
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
3. 2. 2021.

Национална преузимања

Skrobovi, nativni ili modifikovani - Određivanje sadržaja ukupne masti

95.99   Повучен

Skrobovi, nativni ili modifikovani - Određivanje sadržaja ukupne masti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда