Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6321:2002

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje tačke topljenja u otvorenim kapilarima

Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) — Amendment 1: Palm oil samples
28. 3. 2002.
28. 3. 2002.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-2,11

Међународни стандард

67.200.10  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim medunarodnim standardom utvrđuju se dve metode odredivanja tačke topljenja u otvorenim kapilarima biljnih i životinjskih ulja i masti.Metoda A se primenjuje na biljne i životinjske masti i ulja koja su čvrsta na sobnoj temperaturii koja nemaju izražen polimorfizam.Metoda B se primenjuje na sve biljne i životinjske masti i ulja koja su čvrsta na sobnoj temperaturi i cije polimorfno ponašanje nije poznato.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6321:2002
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 6321:2009

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6321:1991/Amd 1:1998

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету и другим захтевима за јестива биљна уља и масти, маргарин и друге масне намазе, мајонез и сродне производе

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE