Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6321:2002

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje tačke topljenja u otvorenim kapilarima

Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) — Amendment 1: Palm oil samples
28. 3. 2002.
28. 3. 2002.
95.99   Povučen  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-2,11

Međunarodni standard

67.200.10  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim medunarodnim standardom utvrđuju se dve metode odredivanja tačke topljenja u otvorenim kapilarima biljnih i životinjskih ulja i masti.Metoda A se primenjuje na biljne i životinjske masti i ulja koja su čvrsta na sobnoj temperaturii koja nemaju izražen polimorfizam.Metoda B se primenjuje na sve biljne i životinjske masti i ulja koja su čvrsta na sobnoj temperaturi i cije polimorfno ponašanje nije poznato.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 6321:2002
95.99 Povučen

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS EN ISO 6321:2009

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6321:1991/Amd 1:1998

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za jestiva biljna ulja i masti, margarin i druge masne namaze, majonez i srodne proizvode

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE