Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 6321:2009

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje tačke topljenja u otvorenim kapilarama

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)
30. 9. 2009.
30. 9. 2009.
95.99   Повучен   30. 9. 2021.

Опште информације

95.99     30. 9. 2021.

ISS

E034-2,11

Европски стандард

67.200.10  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuju se dve metode određivanja tačke topljenja biljnih i životinjskih ulja i masti u otvorenim kapilarama.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6321:2002

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 6321:2009
95.99 Повучен
30. 9. 2021.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 6321:2021

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 6321:2002

Идентичан са ISO 6321:2002 IDENTICAL