Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 3496:2002

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hidroksiprolina

Meat and meat products — Determination of hydroxyproline content
28. 11. 2002.
28. 11. 2002.

Опште информације

90.93     31. 12. 2012.

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda određivanja sadržaja hidroksiprolina u svim vrstama mesa i proizvoda od mesa, uključujući meso živine. Primenjuje se na meso i proizvode od mesa koji sadrže manje od 0,5% (m/m) hidroksiprolina.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 3496:2002
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
31. 12. 2012.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 3496:1994

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 50/2019 50/2019
ПРАВИЛНИК о квалитету уситњеног меса, полупроизвода од меса и производа од меса

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ

Правилник о квалитету уситњеног меса, полупроизвода од меса и производа од меса

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ