Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 3727-1:2007

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method) (ISO 3727-1:2001)
19. 4. 2007.
19. 4. 2007.

Опште информације

90.93     1. 10. 2008.

90.00    1. 10. 2013.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.20  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom EN ISO 3727 utvrđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja vode u maslacu.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 3727-1:2007
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
1. 10. 2008.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 3727-1:2001

Идентичан са ISO 3727-1:2001