Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 3727-1:2007

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method) (ISO 3727-1:2001)
19. 4. 2007.
19. 4. 2007.

Опште информације

90.93     1. 10. 2008.

90.00    1. 10. 2013.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.20  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom EN ISO 3727 utvrđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja vode u maslacu.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 3727-1:2007
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
1. 10. 2008.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 3727-1:2001

Identičan sa ISO 3727-1:2001