Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 5534:2007

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)
30. 11. 2007.
30. 11. 2007.

Опште информације

90.93     31. 7. 2012.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.30  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja suve materije u siru i toljenom siru. Ova metoda se ne može primenjivati za proizvode od toljenog sira definisane u FAO/WHO, Codex dokumentu i standard A-8.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 5534:2007
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
31. 7. 2012.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 5534:2004

Идентичан са ISO 5534:2004