Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 5534:2007

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)
30. 11. 2007.
30. 11. 2007.

Опште информације

90.93     31. 7. 2012.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.30  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja suve materije u siru i toljenom siru. Ova metoda se ne može primenjivati za proizvode od toljenog sira definisane u FAO/WHO, Codex dokumentu i standard A-8.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 5534:2007
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
31. 7. 2012.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 5534:2004

Identičan sa ISO 5534:2004