Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 11870:2009

Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja masti - Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
20. 5. 2009.
20. 5. 2009.
95.99   Povučen   30. 4. 2014.

Опште информације

95.99     30. 4. 2014.

ISS

E034-5

Međunarodni standard

67.100.01  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovaj standard daje uputstvo za:
- postojeće standardizovane metode (referentne i butirometrijske) za odredjivanje sadrzaja masti u različitim proizvodima od mleka;
- osnovne principe svake acido-butirometrijske analize i glavne radne zahteve;
- postupak validacije butirometrijske metode u odnosu na relevantnu referentnu metodu.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 11870:2009
95.99 Povučen
30. 4. 2014.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 11870:2014

Povezani projekti

Identičan sa ISO 11870:2000