SRPS EN 14177:2008
Prehrambeni proizvodi - Određivanje patulina u bistrom i mutnom soku od jabuka i kaši - HPLC metoda sa prečišćavanjem tečno-tečnom raspodelom
Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up
Датум објављивања:
29. 12. 2008.
Опште информације
Тренутна фаза:
90.93
Effective date:
9. 12. 2024.
Следећа фаза: 90.00
Датум следеће фазе: 9. 12. 2029.
Иницијатор:
ISS
Припада:
E275
Врста:
Европски стандард
ICS:
67.080.10
67.160.20
Језик:
енглески
Апстракт
Ovim evropskim standardom utvrđuje se metoda za određivanje patulina u bistrom i mutnom soku od jabuke i kaši od jabuke tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC).
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 14177:2008
90.93
Одлука о потврђивању стандарда
9. 12. 2024.
Повезани пројекти
Идентичан са
EN 14177:2003
Национални прописи и стандарди
"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 "Сл. гласник РС" , бр. 103/2018
ПРАВИЛНИК о воћним соковима и одређеним сродним производима намењеним за људску употребу МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ