Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN 14177:2008

Prehrambeni proizvodi - Određivanje patulina u bistrom i mutnom soku od jabuka i kaši - HPLC metoda sa prečišćavanjem tečno-tečnom raspodelom

Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up
29. 12. 2008.

Опште информације

90.93     1. 2. 2019.

90.00    1. 2. 2024.

ISS

E275

Европски стандард

67.080.10     67.160.20  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim evropskim standardom utvrđuje se metoda za određivanje patulina u bistrom i mutnom soku od jabuke i kaši od jabuke tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 14177:2008
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
1. 2. 2019.

Повезани пројекти

Идентичан са EN 14177:2003

Прописи

"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 Sl. glasnik 103/2018
ПРАВИЛНИК о воћним соковима и одређеним сродним производима намењеним за људску употребу

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ