SRPS EN 14177:2008
Prehrambeni proizvodi - Određivanje patulina u bistrom i mutnom soku od jabuka i kaši - HPLC metoda sa prečišćavanjem tečno-tečnom raspodelom
Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up
Datum objavljivanja:
29. 12. 2008.
Опште информације
Trenutna faza:
90.93
Effective date:
9. 12. 2024.
Sledeća faza: 90.00
Datum sledeće faze: 9. 12. 2029.
Inicijator:
ISS
Pripada:
E275
Vrsta:
Evropski standard
ICS:
67.080.10
67.160.20
Jezik:
engleski
Apstrakt
Ovim evropskim standardom utvrđuje se metoda za određivanje patulina u bistrom i mutnom soku od jabuke i kaši od jabuke tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC).
Životni ciklus
TRENUTNO
OBJAVLJEN
SRPS EN 14177:2008
90.93
Odluka o potvrđivanju standarda
9. 12. 2024.
Povezani projekti
Identičan sa
EN 14177:2003
Nacionalni propisi i standardi
"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 "Сл. гласник РС" , бр. 103/2018
PRAVILNIK o voćnim sokovima i određenim srodnim proizvodima namenjenim za ljudsku upotrebu MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE