Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.B8.046:1987

Durum pšenica za mlinsku industriju - Određivanje vlažnog glutena

Wheat flour — Determination of wet gluten
3. 10. 1987.
3. 10. 1987.
95.99   Повучен   21. 6. 2012.

Опште информације

95.99     21. 6. 2012.

ISS

E034-4

Међународни стандард

67.060  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Utvrđuje se metoda za određivanje vlažnog glutena u pšeničnom brašnu iz duruma. Metoda se primenjuje na pšenična brašna. Data je definicija vlažnog glutena, princip metode, reagensi, aparati i pribor, uzimanje uzoraka, postupak, izražavanje rezultata, ponovljivost rezultata i sadržaj izveštaja o ispitivanju.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B8.046:1987
95.99 Повучен
21. 6. 2012.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21415-1:2009

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 21415-2:2009

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21415-3:2009

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21415-4:2009

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 5531:1978