Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 27971:2009

Žita i proizvodi od žita - Pšenica (Triticum aestivum L.) - Određivanje alveografskih svojstava testa od brašna za tržište i od brašna proizvedenog laboratorijskim mlevenjem pri stalnoj hidrataciji i metodologije laboratorijskog mlevenja

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2008)
9. 7. 2009.
95.99   Povučen   23. 12. 2016.

Опште информације

95.99     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda koja koristi alveograf za određivanje reoloških svojstava različitih tipova testa koja su dobijena iz brašna od "mekih" i "tvrdih" pšenica (Triticum aestivum L.) i koje je proizvedeno industrijskim ili laboratorijskim mlevenjem.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 27971:2009
95.99 Povučen
23. 12. 2016.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS EN ISO 27971:2016

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 27971:2008

Identičan sa ISO 27971:2008 IDENTICAL

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina