Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 27971:2016

Жита и производи од жита – Пшеница ( Triticum aestivum L.) – Одређивање алвеографских својстава теста од брашна за тржиште или брашна произведеног лабораторијским млевењем при сталној хидратацији и методологија лабораторијског млевења

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2015)
23. 12. 2016.
95.99   Повучен   31. 7. 2023.

Опште информације

95.99     31. 7. 2023.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Plan 2016

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овом техничком спецификацијом утврђује се метода за оцењивање отпорности површине на микрогребање и односи се на чврсте површине свих готових производа без обзира на материјале.
Овим међународним стандардом се утврђује метода која користи алвеограф за одређивање реолошких својстава различитих типова теста добијених од брашна обичне пшенице (Triticum aestivum L.) произведене индустријским или лабораторијским млевењем.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 27971:2009

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 27971:2016
95.99 Повучен
31. 7. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 27971:2023

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 27971:2015

Идентичан са ISO 27971:2015