Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 2450:2005

Pavlaka - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 2450:1999)
27. 6. 2005.
27. 6. 2005.
95.99   Повучен   28. 9. 2010.

Опште информације

95.99     28. 9. 2010.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.99  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svežoj pavlaci, pasterizovanoj pavlaci i kiseloj pavlaci u kojima nije vidljivo izdvajanje ili razlaganje masti usled lipolize.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 2450:2005
95.99 Повучен
28. 9. 2010.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 2450:2010

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 2450:1999

Идентичан са ISO 2450:1999 IDENTICAL