Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 2450:2010

Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO2450:2008)
28. 9. 2010.
28. 9. 2010.

Опште информације

60.60     28. 9. 2010.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.10     67.100.99  

srpski  

SRPS EN ISO 1042:2010;SRPS EN ISO 4788:2010

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svežoj pavlaci, pasterizovanoj pavlaci i kiseloj pavlaci u kojima nije vidljivo izdvajanje ili razlaganje masti usled lipolize.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 2450:2005

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 2450:2010
60.60 Standard objavljen
28. 9. 2010.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 2450:2008

Identičan sa ISO 2450:2008