Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 7328:2010

Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:2008)
27. 8. 2010.
27. 8. 2010.

Опште информације

60.60     27. 8. 2010.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.40  

srpski  

SRPS EN ISO 4788:2010

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u većini sladoleda i smeša za sladolede na bazi mleka. Metoda se takođe primenjuje na koncentrovane smeše za sladolede i smeše za sladolede u prahu. Ne primenjuje se na neke sladolede i smeše za sladolede na bazi mleka u kojima sadržaj emulgatora, stabilizatora ili sredstava za zgrušavanje ili žumanaca ili voća ili kombinacije ovih sastojaka čini metodu po Reze-Gotlibu (Rose-Gottlieb) nepodesnom.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 7328:2008

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 7328:2010
60.60 Standard objavljen
27. 8. 2010.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 7328:2008

Identičan sa ISO 7328:2008