Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 3659:2011

Voće i povrće – Dozrevanje posle skladištenja sa hlađenjem

Fruits and vegetables — Ripening after cold storage
29. 7. 2011.

Опште информације

90.60     2. 12. 2024.

ISS

E034-3

Međunarodni standard

67.080.01  

engleski  

From plan 2010

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

U ovom standardu opisane su tehnike dozrevanja čijom se primenom obezbeđuju dobri uslovi dozrevanja za voće i povrće posle skladištenja sa hlađenjem.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 3659:2011
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
2. 12. 2024.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 3659:1977