Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS E.B8.022:1976

Kakao-zrno - tehnički uslovi

Cocoa beans — Specification
1. 6. 1976.
1. 6. 1976.
95.99   Povučen  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.30  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Utvrđuju se tehnički uslovi za kakao-zrno. Daju se definicije, priprema (fermentisanje, sušenje), tehnički uslovi (miris i aroma, falsifikat, strane materije, živi insekti, količina vode), podela po kvalitetu u dve kategorije, uzimanje uzoraka, metoda ispitivanja, pakovanje, označavanje, skladištenje i dezinsekcija.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS E.B8.022:1976
95.99 Povučen

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS ISO 2451:1997

Povezani projekti

Identičan sa ISO 2451:1973