Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 11085:2012

Žita, proizvodi na bazi žita i hrana za životinje - Određivanje sadržaja sirove i ukupne masti ekstrakcionom metodom po Randalu (Randall)

Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method (ISO 11085:2008)
30. 1. 2012.
95.99   Povučen   23. 12. 2016.

Опште информације

95.99     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

From plan 2011

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuju se postupci za određivanje sadržaja masti u žitima, proizvodima na bazi žita i hrani za životinje. Ovi postupci nisu primenjivi na seme i plodove uljarica. Izbor postupka koji će se koristiti zavisi od prirode i sastava analiziranog materijala i razloga za sprovođenje analize.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 11085:2012
95.99 Povučen
23. 12. 2016.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 11085:2016

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 11085:2010

Identičan sa ISO 11085:2008

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina