Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6668:2012

Sirova kafa — Priprema uzoraka za senzorsku analizu

Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
24. 9. 2012.

Опште информације

90.60     4. 3. 2023.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20     67.240  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda prženja sirove kafe, mlevenja pržene kafe i pripreme napitka od te mlevene kafe za korišćenje pri senzorskoj analizi.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6668:1997

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 6668:2012
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
4. 3. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6668:2008

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа