Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6668:2012

Sirova kafa — Priprema uzoraka za senzorsku analizu

Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
24. 9. 2012.

Опште информације

90.60     4. 3. 2023.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.20     67.240  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda prženja sirove kafe, mlevenja pržene kafe i pripreme napitka od te mlevene kafe za korišćenje pri senzorskoj analizi.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS ISO 6668:1997

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 6668:2012
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
4. 3. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6668:2008

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamena za kafu, kao i srodniih proizvoda