Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6820:2013

Pšenično i ražano brašno — Opšte uputstvo za uobličavanje testova probnog pečenja

Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
31. 5. 2013.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

90.20    15. 10. 2028.

ISS

E034-4

Međunarodni standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovaj međunarodni standard daje opšte upustvo za uobličavanje testova probnog pečenja za pšenično brašno i ražano brašno, bez obzira na to da li je brašno za tržište ili za eksperiment. On sledi standardnu postavku koja se najčešće koristi za metode analize i time obezbeđuje da korisnik razmotri svaki element prilikom razrade ili uobličavanja testova probnog pečenja.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 6820:2013
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 12. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6820:1985

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina