Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 7304:2013

Krupica (griz) od durum pšenice i testenina — Procena kvaliteta kuvanja špageta senzorskom analizom

Durum wheat semolinas and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of spaghetti by sensory analysis
31. 5. 2013.
95.99   Povučen   30. 4. 2018.

Опште информације

95.99     30. 4. 2018.

ISS

E034-4

Međunarodni standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje metoda za procenu kvali¬teta kuvanja testenina u obliku špageta, senzorskom analizom, na osnovu karakteristika, kao što su stanje površine, uslovi i čvrstina. Metoda se primenjuje samo za procenu kvaliteta kuvanja špageta.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 7304:2013
95.99 Povučen
30. 4. 2018.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 7304-1:2018

Povezani projekti

Identičan sa ISO 7304:1985

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina