Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 27871:2013

Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija

Cheese and processed cheese — Determination of the nitrogenous fractions
27. 8. 2013.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

90.20    15. 10. 2028.

ISS

E034-5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom ISO 27871|IDF 224:2011 utvrđuje se metoda za određivanje frakcija azota u sirevima i topljenim sirevima od kravljeg mleka.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 27871:2013
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
5. 10. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 27871:2011

Identičan sa IDF 224:2011