Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

delSRPS EN ISO 5534:2007/AC:2014

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda) - Tehnička ispravka 1

Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method) - Technical Corrigendum 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)

Опште информације

10.98    

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.30  

Projekat je napušten.Ispravke se odnose na izdanja na francuskom jeziku.

Apstrakt

Životni ciklus

TRENUTNO

NAPUŠTEN
delSRPS EN ISO 5534:2007/AC:2014
10.98 Novi projekat se odbacuje

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 5534:2004/AC:2013

Identičan sa ISO 5534:2004/Cor 1:2013