Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN 17250:2020

Прехрамбени производи ― Одређивање охратоксина А у зачинима, сладићу, производима од сладића, какау и какао производима пречишћавањем на IAC и HPLC-FLD

Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in spices, liquorice, cocoa and cocoa products by IAC clean-up and HPLC-FLD
24. 3. 2020.
31. 8. 2022.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

90.60    2. 9. 2025.

ISS

E275

Европски стандард

67.220.10     67.140.30  

енглески   српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим стандардом се описује поступак за одређивање охратоксина А (OTA) у чили паприци, паприци, црном и белом биберу, мускатном орашчићу, у мешавини зачина, сладићу, какаоу и какао производима, пречишћавањем на имуноафинитетној колони и течном хроматографијом високе перформансе са флуоресцентном детекцијом.

Повезане директиве

НАПОМЕНА: Уколико се у пољу са називом директиве не налази реч „хармонизован“ (обележена зеленом бојом), то значи да европски стандард није цитиран у OJEU.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 17250:2020
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 4. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са EN 17250:2020

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се