Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања – Измена 1: Укључивање метода за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp., употреба додатка за раст у Престон бујону и промене при испитивању перформанси подлоге за културу
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Стандард је преведен и налази се у фази "10.99 Унет у програм рада" .
Сазнајте више
Куповина
Објављен
Апстракт
Укључене су методе за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp. и промене испитивања перформанси подлоге за културу.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН SRPS EN ISO 10272-1:2017/A1:2023 60.60
Стандард објављен 28. 2. 2023.