Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp., upotreba dodatka za rast u Preston bujonu i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Standard je preveden i nalazi se u fazi "10.99 Unet u program rada".
Saznajte više
Kupovina
Objavljen
Apstrakt
Uključene su metode za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp. i promene ispitivanja performansi podloge za kulturu.
Životni ciklus
TRENUTNO
OBJAVLJEN SRPS EN ISO 10272-1:2017/A1:2023 60.60
Standard objavljen 28. 2. 2023.