Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 10272-1:2017/A1:2023

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp., upotreba dodatka za rast u Preston bujonu i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
28. 2. 2023.

Опште информације

60.60     28. 2. 2023.

ISS

E034-9

Evropski standard

07.100.30  

engleski  

Standard je preveden i nalazi se u fazi "10.99 Unet u program rada". Saznajte više

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Uključene su metode za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp. i promene ispitivanja performansi podloge za kulturu.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 10272-1:2017/A1:2023
60.60 Standard objavljen
28. 2. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 10272-1:2017/A1:2023

Identičan sa ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023