Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 24223:2022

Сир – Смернице за припрему узорака за физичко и хемијско испитивање

Cheese - Guidance on sample preparation for physical and chemical testing (ISO 24223:2021)
30. 6. 2022.

Опште информације

60.60     30. 6. 2022.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

У овом документу дате су смернице за припрему узорка сира (свежег сира, (полу)меког сира, (полу) тврдог сира и топљеног сира) и сира од сурутке за физичку и хемијску анализу, укључујући анализу применом инструменталних метода.
Овај документ описује (под)узорковање и фазе припреме узорка који се изводе након узорковања у складу са ISO 707 | IDF 50 и пре припрема узорка специфичних за методу, на пример као код аналитичких метода наведених у Прилогу А.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 24223:2022
60.60 Стандард објављен
30. 6. 2022.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
prSRPS EN ISO 24223:2024

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 24223:2021

Идентичан са ISO 24223:2021