Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 24223:2022

Sir – Smernice za pripremu uzoraka za fizičko i hemijsko ispitivanje

Cheese - Guidance on sample preparation for physical and chemical testing (ISO 24223:2021)
30. 6. 2022.

Опште информације

60.60     30. 6. 2022.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.30  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

U ovom dokumentu date su smernice za pripremu uzorka sira (svežeg sira, (polu)mekog sira, (polu) tvrdog sira i topljenog sira) i sira od surutke za fizičku i hemijsku analizu, uključujući analizu primenom instrumentalnih metoda.
Ovaj dokument opisuje (pod)uzorkovanje i faze pripreme uzorka koji se izvode nakon uzorkovanja u skladu sa ISO 707 | IDF 50 i pre priprema uzorka specifičnih za metodu, na primer kao kod analitičkih metoda navedenih u Prilogu A.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 24223:2022
60.60 Standard objavljen
30. 6. 2022.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
prSRPS EN ISO 24223:2024

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 24223:2021

Identičan sa ISO 24223:2021