Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 5765-2:2020

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose
22. 6. 2020.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

90.60    2. 12. 2025.

ISS

E034-5

Međunarodni standard

67.100.10     67.100.30     67.100.40  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom standarda ISO 5765|IDF 79 utvrđuje se enzimska metoda za određivanje sadržaja laktoze u svim vrstama mleka u prahu, smešama za sladoled u prahu u prisustvu drugih ugljenih hidrata i redukujućih supstancija i u topljenom siru.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 5765-2:2020
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 7. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 5765-2:2002

Identičan sa IDF 79-2:2002

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se