Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 34101-2:2020

Održivi i sledljivi kakao - Deo 2: Zahtevi za performanse (koji se odnose na ekonomske i društvene aspekte, kao i na aspekte životne sredine)

Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) (ISO 34101-2:2019)
30. 11. 2020.

Опште информације

60.60     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.140.30  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim dokumentom se utvrđuju zahtevi za performanse koji se odnose na ekonomske i društvene aspekte, kao i na aspekte životne sredine za održivu proizvodnju kakao zrna, uključujući procese posle žetve, ako je primenjivo.
NAPOMENA 1 Procesi posle žetve uključuju lomljenje mahune, fermentaciju, sušenje, sortiranje, pakovanje, transport i skladištenje kakao zrna. Samo organizacije koje ispunjavaju zahteve sistema menadžmenta održivošću kakaa iz ISO 34101‑1 ili ISO 34101‑4:2019, Prilog A ili B, i zahteve performansi iz ovog dokumenta mogu tvrditi da su njihova kakao zrna održivo proizvedena.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 34101-2:2020
60.60 Standard objavljen
30. 11. 2020.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 34101-2:2020

Identičan sa ISO 34101-2:2019