Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

дезинфекција

енглески

Термин
disinfection
Опис

reduction, by means of chemical agents and/or physical methods, of the number of microorganisms in
the environment, to a level that does not compromise food safety or suitability

српски

Термин
dezinfekcija
Опис

smanjenje broja mikroorganizama u okruženju pomoću hemijskih sredstava i/ili fizičkim metodama, do nivoa koji ne ugrožava bezbednost ili prikladnost hrane

српски

Термин
дезинфекција
Опис

смањење броја микроорганизама у окружењу помоћу хемијских средстава и/или физичким методама, до нивоа који не угрожава безбедност или прикладност хране

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

  • 67.040 - Прехрамбени производи уопште