Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

dezinfekcija

engleski

Termin
disinfection
Opis

reduction, by means of chemical agents and/or physical methods, of the number of microorganisms in
the environment, to a level that does not compromise food safety or suitability

srpski

Termin
dezinfekcija
Opis

smanjenje broja mikroorganizama u okruženju pomoću hemijskih sredstava i/ili fizičkim metodama, do nivoa koji ne ugrožava bezbednost ili prikladnost hrane

srpski

Termin
дезинфекција
Opis

смањење броја микроорганизама у окружењу помоћу хемијских средстава и/или физичким методама, до нивоа који не угрожава безбедност или прикладност хране

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

  • 67.040 - Prehrambeni proizvodi uopšte