Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5531:1978

Wheat flour — Determination of wet gluten
1. 2. 1978.
95.99   Повучен   8. 11. 2006.

Опште информације

95.99     8. 11. 2006.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Is based on Standard No.106 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists inpreparing of dough from a sample of flour and a buffered solution of sodium chloride, isolating of the wet gluten by washing this dough with a buffered solution of sodium chloride ( washing out by hand or mechanical washing out ), followed by removing of exess washing solution and weighting of the residue.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5531:1978
95.99 Повучен
8. 11. 2006.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-1:2006

ПОВУЧЕН
ISO 21415-2:2006

Национална преузимања

Durum pšenica za mlinsku industriju - Određivanje vlažnog glutena

95.99   Повучен