Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21415-1:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 1: Determination of wet gluten by a manual method
27. 4. 2006.

Опште информације

90.60     5. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 21415-1:2006 specifies a manual washing out method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.). This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the given specification.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5531:1978

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-1:2006
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
5. 6. 2025.

Национална преузимања

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 1: Određivanje vlažnog glutena ručnom metodom

60.60   Стандард објављен