Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21415-2:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means
8. 11. 2006.
95.99   Повучен   30. 9. 2015.

Опште информације

95.99     30. 9. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 21415-2:2006 specifies a method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the specification given.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5531:1978

ПОВУЧЕН
ISO 7495:1990

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 21415-2:2006
95.99 Повучен
30. 9. 2015.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-2:2015

Национална преузимања

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 2: Određivanje vlažnog glutena mehaničkim načinima

95.99   Повучен