Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6571:1984

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content
1. 11. 1984.
95.99   Повучен   22. 4. 2008.

Опште информације

95.99     22. 4. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Describes a method the principle of which consists in distilling an aqueous suspension of the product and collecting the distillate in a graduated tube containing a measured volume of xylene to fix the volatile oil. After separation of the organic from the aqueous phases the total volume of the organic phase is read and the volatile oil content is calculated after deduction of the volume of xylene. The test parameters for different spices, condiments and herbs are indicated in an annex.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6571:1984
95.99 Повучен
22. 4. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 6571:2008

Национална преузимања

Začini i trave - Određivanje sadržaja isparljivog ulja

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више