Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6571:2008

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
22. 4. 2008.

Опште информације

90.93     21. 5. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6571:2008 specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6571:1984

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6571:2008
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
21. 5. 2024.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ОБЈАВЉЕН
ISO 6571:2008/Amd 1:2017

Национална преузимања

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja isparljivog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више